HTML

Blog Cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Szavazás

AQUA Online Magazin

Nincs megjeleníthető elem

Apróhirdetések

Nincs megjeleníthető elem

Vega Yacht

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Láng Péter az Online szakértő

2009.06.07. 18:35 Salupoli

Úgy lehet valamit igazán megszeretni, ha előtte egy kicsit jobban megismerjük azt. Szóval első nekifutásra olvashattok írásokat a hajózásról, a hajó részeiről, praktikus tudnivalókról, úgy általában. Arra is gondoltunk, jó volna többet megtudni a Balatonról. Hiszen ha valaki ma úgy dönt nekivág egy vitorlástanfolyamnak, valószínüleg rövid időn belül ott találja magát. Emberek, hajók, versenyek – egyszóval sztorik a múltból. Aztán jönnek a többiek, profik és amatőrök mondják majd el miért szeretik a vizisportokat.

Igyekszünk képeket, videókat keresni, készíteni, saját élményeket elmesélni, hogy jobban teljen az idő.  :)     


 Szóval, megkértük az AQUA Magazin Online nagyszerű szakértőjét, Láng Péter profi hajóst, segítsen tájékozódni, és fordítsa le nekünk érdeklődő amatőröknek az alapokat.

 Amit Láng Péterről mindenképp tudni kell:

Az AQUA Online szakértője többszörös magyar bajnok, aki világversenyeken, hazai és nemzetközi vizeken is eredményesen képviselte hazánkat.

Cége a Vega Yacht, 1992 óta gyárt hajókat Balatonfüreden, nálunk első sorban Ő segít Neked, ha használt hajót vennél, ha hajót bérelnél, oktatja a vitorlázás fortélyait, amatőröknek és versenyzőknek, gyerektáborokat tart de mindenek előtt a hajózással kapcsolatos összes kérdésre tudja a választ.

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog ajánló szakértő péter láng

A bejegyzés trackback címe:

https://aqua.blog.hu/api/trackback/id/tr791169732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása